We are DRESSED IN STRENGTH
 
#DRESSEDINSTRENGTH
 
Så vad är vår idé? 
 
Vi ställer frågan:
Vad är egentligen hälsa?
Det är ju inte en viss fysik, ett utseende, en kosthållning, en träningsform eller att utesluta sjukdom och funktionsvariation.
Vi tror att det bland annat innebär "välbefinnande". Och trots alla våra olika livssituationer tror vi att alla kan uppnå ett välbefinnande. I bland mer, i bland mindre. Men vi vill veta mer om hur olika människor mår och vad hälsa är för dem. Eftersom vi bor i Örebro blir det naturligt att börja här utan att exkludera andra då vi kan inspireras och ta lärdom av att lyssna på varandras tankar och erfarenheter.

Det finns otaliga konton på sociala medier som inspirerar till båda specifika prestationer och vältränade kroppar. Vi tänker att vi vill se större än så. För även om mätbara resultat är en förutsättning för att gå framåt på olika sätt så är det lätt att glömma det mest väsentliga:
Hur mår vi? Hur mår DU?
 
Även den mest elittränade atleten måste under en peak tänka på hur den mår, sover, äter, tar hand om leder, muskler och mental hälsa. Det är grunden till allt.
 
Ni kommer förhoppningsvis se mer utav vårt namn, och ännu mer hoppas vi att ni vill vara en del av oss och känna innebörden. Att vara klädd i styrka utifrån våra personliga situationer.
 
Vad vi ska göra mer konkret? 
 
• Vi ska inte starta ett klädmärke (fast vi hoppas du kommer vilja bära dressed in strength på ryggen ;)
• Vi ska inte bli ett fitspo-konto (vill du enbart ha magrutor eller fast rumpa så är vi fel forum)
• Vi ska inte komma med tips på viktnedgång eller hur du på snabbast sätt kommer i form till beachen
 
Utan vi är ett team där våra värderingar grundar sig i att en lycklig insida löser det mesta.
 
Så, hur mår du? Det tänker vi ta reda på i vår PODD!
 
Här på bloggen kommer ni kunna följa oss och våra projekt men vill ni hänga med i alla små och stora svängar är det på instagram ni ska följa oss! @dressed_in_strength
 
/ Vicky & Anna